Liigan peräpään seuroihin jo vuosikaudet lukeutunut Vaasan Sport nousi tyhjennysmyyntinsä myötä hetkellisesti koko kotimaan pääsarjan puhutuimmaksi joukkueeksi yhdeksi SaiPan kanssa.

Asiaan otettiin kantaa myös tuoreimmassa Liigalize-podcastissa, jossa muistutettiin myös säästökuurin välttämättömyydestä.

– On se aika kova, jos Vaasan Sport saa näillä lainoilla, esimerkiksi Ståhlberg, Hjalmarsson, Lööke, jotka tulee ensi kaudeksi takaisin, 700 000 euroa säästöä. Se on aika iso mälli, Joni Petrell muistuttaa.

Lennart Petrell huomauttaa perään päätöksen taustalla tehdyistä taloudellisista ylilyönneistä.

– Toki siinä pitää miettiä vähän, miten se taloudenpito on mennyt. Mun salaliitto on tietyllä tapaa vielä voimissaan. Mä viime viikolla spekuloin, että varautuuko Sport mahdollisesti keräämään kassaa kahden vuoden päähän sinne, että pystyy taistelemaan Liiga-paikasta jos ja kun karsinnat tulee, Lennart Petrell spekuloi, mutta pehmentää perään lausuntoaan:

– Kyllä se tämä viikko näyttää vaan, että hätä on ollut suuri ja pelastusrengas on se, mitä tässä hamutaan. Säästötoimet on olleet aika välttämättömiä, mikä taas ehkä kertoo enemmän huonosta taloudenpidosta kun mistään muusta, Petrell arvioi.

Voit kuunnella jakson kokonaisuudessaan täältä.