Jutun arkistokuvassa oleva Teemu Pulkkinen jäi Venäjälle ja sen KHL:ään, vaikka maa aloitti vuosi sitten karmean hyökkäyssodan Ukrainaan. Sarjasta lähti vuoron perään joka ikinen suomalaispelaaja, ja Pulkkinen on edelleen sarjan ainoa sinivalkoinen.

Hän tienaa Sport-Expressin jutun mukaan sarjassa 16:nneksi eniten. KHL:ssä on 22 joukkuetta, ja kun jääkiekkojoukkueen koko on noin 20-25 pelaajaa, on sarjan pelaajamäärä noin puolen tuhannen paikkeilla. Pulkkinen on siis selkeästi yksi sarjan parhaiten palkatuista.

Listakärjet ovat Maksim Shalunov ja Korban Knight, jotka edustavat Avangard Omskia ja Lokomotiv Jarloslavlia. Heidän palkkansa on 90 miljoonaa ruplaa vuodessa, eli noin 1 130 000 euroa.

Pulkkinen ansaitsee kaudessa 65 miljoonaa ruplaa, eli jonkin verran päälle 810 000 euroa.

Suomalainen edustaa Traktor Tsheljabinskia toista kautta. Hän on iskenyt 61 pelissä tehot 15+12=27. Joukkue on itäisessä konferenssissa toiseksi viimeisenä, eikä se välttämättä tule yltämään jatkoon.