NHL:n seuraava jättitreidi saattaa olla jo oven takana.

Seuraava joukkuetta vaihtava tähtipelaaja saattaa olla Arizona Coyotesin Jacob Chychrunin, 24, jonka nimi on pyörinyt treidispekulaatioissa viime kesästä alkaen miehen jätettyä Coyotesille siirtopyynnön.

Tähtipuolustaja on nyt poistanut Instagram-tililtään kaikki Arizona Coyotesiin viittaavaat tekstit. Tämän lisäksi Chychrun on alkanut seuraamaan useita Toronto Maple Leafsin tähtipelaajia, kuten Auston Matthewsia, Mitch Marneria sekä Michael Buntingia.

Treidi Torontoon kävisi kaikin puolin järkeen, etsiihän perinteikäs kanadalaisseura parhaillaan kuumeisesti vahvistusta pakkiosastolleen.

Chychrunin edullinen, vain 4,6 miljoonan dollarin vuosipalkan sisältävä sopimus kattaa vielä kaksi seuraavaa kautta, joten Leafs saisi miehestä puolustuksen kulmapalasen vuosien ajaksi.