Kuluvan NHL-kauden suurimpiin mestarisuosikkeihin lukeutuva Boston Bruins hakee vielä siirtojen takarajalla isoa vahvistusta joukkueen puolustukseen.

NHL:n eturivin sisäpiiritoimittajiin lukeutuvan Elliotte Friedmanin mukaan Bruinsin seurajohto olisi nyt rajannut siirtokohteet kahteen tähtinimeen.

– Yksi syistä Vladislav Gavrikovin heivaamiseen pois Columbus Blue Jacketsin pelaavasta kokoonpanosta on se, että Bruins on kiinnostunut pelaajasta. He ovat edelleen kiinnostuneita myös Jacob Chychrunista, mutta samalla he ovat myös Gavrikovin perässä, Friedman paljastaa.

Tukala palkkakattotilanne on Friedmanin mukaan suurin syy sille, ettei kauppoja kummankaan pelaajan osalta ole vielä syntynyt.

– Yksi syistä on palkkakatto. Bruinsin on tehtävä joitakin peliliikkeitä mahdollistaakseen kauppojen syntymisen. Katsotaan, mihin asiat johtavat seuraavien päivien aikana. Vasemman puolustajan paikka on osa-alue, johon Bruins on juuri nyt keskittynyt, Friedman paljastaa.