KalPan ranskalaispuolustaja Hugo Gallet on saanut Liigan kurinpitodelegaatiolta seitsemän ottelun pelikiellon. Tuomiosta viisi ottelua tuli itse rikkeestä ja kaksi ottelua Gallet’n aikaisemman kurinpitohistorian perusteella.

Gallet taklasi tiistaina pelatussa Ilveksen ja KalPan välisessä ottelussa Henrik Haapalaa päähän. Gallet ei saanut taklauksesta rangaistusta itse ottelussa eikä tilanne alun perin edennyt edes kurinpitodelegaation käsittelyyn.

Tapaus kuitenkin päätyi loppujen lopuksi kurinpidon käsiteltäväksi. Ilves teki nimittäin keskiviikkona Liigan kurinpitosääntöjen mukaisen käsittelypyynnön taklauksesta. Ratkaisu osoittautui kannattavaksi, nimittäin Gallet palaa pitkän pelikieltonsa seurauksena takaisin tositoimiin vasta joulun jälkeen.

Tällä kaudella Gallet on pelannut 25 Liiga-ottelua tehopistein 0+3.

Voit lukea Liigan kurinpitopäätöksen täältä. Näet videon Gallet’n taklauksesta alta tai täältä.

Liiga

@smliiga
Ilves on tehnyt Liigan kurinpitosääntöjen 20 §:n (bit.ly/3ATS4J6) mukaisen käsittelypyynnön tiistain #Ilves#KalPa-ottelussa (42.29) tapahtuneesta KalPan Hugo Gallet'n taklauksesta Ilveksen Henrik Haapalaan.

➡ #Liiga'n kurinpitodelegaatio ottaa tilanteen käsittelyyn

Liiga

@smliiga
#Liiga'n kurinpitodelegaatio on käsitellyt tiistain #Ilves#KalPa-ottelusta kurinpitokäsittelyyn asetetun KalPan Hugo Gallet'n tilanteen. Gallet'lle määrättiin taklauksesta 7 ottelun pelikielto (5+2 ott. kp-historian perusteella).

Lue kurinpitopäätös ➡️ bit.ly/3Ffu3yq