Jaromir Jagr on täyttänyt tänä vuonna jo 50 vuotta, mutta veri vetää yhä takaisin kaukaloon. Tshekkilegenda on taas palaamassa tositoimiin.

Jagrin omistama Rytiri Kladno on ilmoittanut, että NHL:n kaikkien aikojen toiseksi kovin pistenikkari tekee paluun mitä todennäköisimmin tammikuussa. Jäällä hänet nähdään jo 18.12. näytösottelussa.

Virallisen paluun ajankohdaksi Jagrille merkataan näillä tiedoilla 3.1. pelattava kamppailu HC Plzeniä vastaan. Kladnon pelaajat pukevat matsissa ylleen saman paidan, joka päällään 16-vuotias takatukka debytoi kasvattijoukkueessaan vuonna 1988.

Kladnon vuoden 2023 avausmatsissa tehdään myös hyväntekeväisyyttä. Vanhaan tyyliin koristettujen fanituotteiden tuotto menee seuran oman hyväntekeväisyysjärjestön keräykseen. Pelipaidoista kerätään hyväntekeväisyysvarallisuus huutokaupan keinoin.