St. Louis Bluesin maalivahti Jordan Binningtonin peli ei ole kulkenut tällä kaudella. Hänen torjuntaprosenttinsa on 89,5, ja Binnington onkin niittänyt enemmän mainetta erikoisilla tempauksillaan kuin torjunnoillaan.

Viime yönä hän näytteli taas konnan roolia, kun Blues kohtasi Pittsburgh Penguinsin. Binnington pysäytti maalin takaa luistelleen Jason Zuckerin lyömällä häntä hanskalla kasvoihin. Zucker kaatui kovasta vauhdista jäähän, mutta Binningtonille ei tuomittu rangaistusta.

Neljännen päästetyn maalin jälkeen Binnington vaihdettiin pois tolppien välistä. Hän kävi tuttuun tapaansa räyhäämässä vastustajan vaihtoaitiolle, ennen kuin suostui poistumaan jäältä. Hänellä oli erityisesti asiaa Zuckerille.

Ottelun jälkeen St. Louisin päävalmentaja Craig Berubekin ilmaisi turhautumista Binningtonin jatkuvaan temppuiluun.

– Tämän on loputtava. Tämä ei auta mitään. Hänen pitäisi vain pelata maalilla ja pysäyttää kiekkoja, Berube tuskaili.

Voit katsoa Binningtonin tempauksia alta.

Hockey Daily 365 l NHL Highlights & News

@HockeyDaily365
Jordan Binnington just hit Jason Zucker in the face as he was skating around the net?!

#LetsGoPens #STLBlues

Sportsnet

@Sportsnet
After letting in 4 goals, Jordan Binnington was pulled and had some words for the Penguins bench.