Montreal Canadiens on antanut pakit joukkueen jättipalkkaista kesähankinta Sean Monahania tavoitelleelle seuralle, kertoo BPM Sportsin Max Truman.

Canadiens hankki Monahanin Calgary Flamesistä elokuussa. Kokenut keskushyökkääjä on onnistunut uudessa seurassaan erinomaisesti. 6,375 miljoonaa dollaria tästä kaudesta tienaava 28-vuotias on parhaillaan reilun 50 tehopisteen tahdissa, mikä olisi miehelle paras pistesaldo sitten kauden 2018-19, jolloin kanadalainen nakutti runkosarjassa komeat 82 tehopinnaa.

Tiettävästi Monahanista tarjouksen tehnyt seura on Colorado Avalanche, joka on kärsinyt sentteriongelmista Nazem Kadrin jätettyä seuran mestaruuteen päättyneen viime kauden jälkeen.

Uudelleenrakennuksen keskellä olevan Canadiensin uskottiin alunperin hankkivan Monahanin tarkoituksenaan kaupata viimeistä sopimusvuottaan pelaava hyökkääjä toisaalle NHL:n siirtotakarajalla. Hyökkääjän tehokkaat otteet ovat kuitenkin tiettävästi saaneet seurajohdon kiinnostumaan Monahanin kiinnittämisestä pitkällä jatkosopimuksella.