Dallas Starsin Roope Hintz kasvatti NHL-kauden saldonsa perjantaiyönä jo lukemiin 8+14=22, kun hän osui Florida Panthersista irronneessa 6-4-voitossa kahdesti.

18.31 pelannut suomalainen laukoi viidesti, summasi tehotilastoon saldon +2 ja nousi matsin ykköstähdeksi.

Hintz on ollut viime aikoina täysin pitelemättömässä vireessä. Hän on mättänyt kymmenen pelin pisteputken, ja tuossa saldo on peräti 6+9=15.

Yhtä pitkässä pisteputkessa menee myös suomalaissentterin ketjukaveri Jason Robertson, joka on iskenyt kymmeneen edelliseen pelin tehot 9+10=19.

Edellisen kerran Starsista pidempään pisteputkeen on yltänyt Patrick Sharp, joka mätti pisteille 12 pelissä peräkkäin vuodenvaihteessa 2015-16.

NHL Public Relations

@PR_NHL
Roope Hintz (2-0—2) and Jason Robertson (0-1—1) each found the score sheet as the @DallasStars scored six goals in a road game for the third time this season, tied with the Rangers for the most in the NHL.

#NHLStats: media.nhl.com/public/live-up…

Panthersin suomalaisista Eetu Luostarinen iski yhden maalin, Anton Lundell jäi tehoitta. Aleksander Barkov ei pelannut lainkaan jonkinlaisen sairauden takia. NHL:n nettisivuilla kerrottiin, että kyseessä ei kuitenkaan ole koronavirus.

LUE MYÖS:
Mitä ihmettä täällä tapahtuu? Juuso Pärssinen mätti hurjat tehot ja nousi ykköstähdeksi