Hetken aikaa näytti siltä, että HIFK tekisi nousua jääkiekkoliigan pohjalta ylös. Lauantai toi kuitenkin lunta helsinkiläisten tupaan, kun Ässät voitti kotonaan maalein 4-2.

Lauantaina Porissa kuohahti, kun isäntien Valtteri Viirret ja vieraiden Micke-Max Åsten (arkistokuvassa) ottivat erään maalineduskahakan päätteksi yhteen nyrkein. Toinen erä oli tulikuuma, kun siinä jaettiin jo aiemmin väkivaltaisuuskakkosia vaikka kuinka paljon puolin ja toisin.

Erän lopulla Ässien vahti Niklas Rubin ja HIFK:n Iiro Pakarinen ottivat kakkoset samassa ajassa, ensiksi mainittu sai sen väkivaltaisuudesta ja jälkimmäinen huitomisesta.

Porilaisjoukkue lähti maajoukkuetauolle sarjataulukon yhdeksänneltä sijalta, HIFK miehittää 12:tta sijaa.

– Emme saaneet 60 minuuttia kasaan, silloin on todella vaikea voittaa, kun vastustajalla se on kasassa. Sen pituinen se meidän osalta, HIFK-luotsi Ville Peltonen tuumi Liigan nettisivuilla julkaistussa lehdistötilaisuudessa.

– Ylivoimaa ja maalipainetta olemme parantaneet, mutta haluamme hyökätä paremmin. Peruskivi on olemassa, mutta työ jatkuu.

Liigan muissa peleissä Ilves voitti KooKoon 6-3, KalPa Kärpät 4-1, Tappara Lukon 2-1, Pelicans SaiPan 5-2 ja Jukurit TPS:n 5-3.