Jyväskylän JYP on tehnyt jatkosopimukset Braden Christofferin ja Reid Gardinerin kanssa. JYPissä isoa roolia nauttivien kanadalaishyökkääjien jatkosopimukset koskevat ensi kautta.

Toista kauttaan Liigassa pelaava Christoffer on tehnyt tällä kaudella 23 ottelussa tehopisteet 3+9=12. 28-vuotias sentteri teki viime kaudella Liigan runkosarjassa 33 tehopistettä.

26-vuotias Gardiner on tehnyt tällä kaudella 22 ottelussa kahdeksan maalia ja 11 tehopistettä. Kanadalaislaituri teki viime kaudella runkosarjassa 23 maalia ja 37 tehopistettä.

– He ovat osoittaneet olevansa sisäisiä suunnannäyttäjiä, jotka ovat hyviä palasia joukkueeseemme. Tällä kaudella he ovat tienneet tarkemmin, mihin ovat tulossa ja mitä heiltä odotetaan, minkä seurauksena taso on noussut viime kaudesta, JYPin urheilujohtaja Mikko Viitanen kertoo.

– Christoffer on ollut meidän onnistuneimpia yksilötason pelaajia. Hänestä on tullut paljon luotettavampi pelaaja, joka käyttää vahvuuksiaan kaukalossa. Gardinerilla on taito tehdä maaleja, mutta yleispelaamisen tason nousu on ollut ilahduttava asia. Hän pelaa monipuolista joukkuepeliä ja tänä vuonna hän on pelannut myös alivoimalla.

LUE MYÖS: Ilves julkaisi merkittävän sopimusuutisen