On jo yleistä tietoa, että Arizona Coyotes kaupittelee Jakob Chychrynia ympäri NHL:ää. Coyotes metsästää isoa pakettia vastikkeeksi tähtipuolustajastaan.

LeBrunin mukaan Coyotes vertaa Chychrunin kauppa-arvoa Hampus Lindholmiin, joka kaupattiin viime siirtorajalla Anaheim Ducksista Boston Bruinsiin. Ducks sai ruotsalaispuolustajasta ykköskierroksen varauksen, kaksi kakkoskierroksen varausta sekä puolustajalupaus Urho Vaakanaisen. Ducks otti myös puolet Lindholmin palkasta omaan palkkakattoonsa.

LeBrunin mukaan Coyotes uskoo saavansa Lindholmia nuoremmasta ja pienemmällä caphitillä (4,6 miljoonaa dollaria) pelaavasta Chycrunista vähintään kaksi ensimmäisen kierroksen varausta.

Chychrun on ollut alkukauden sivussa polvivamman takia. 24-vuotias kanadalainen palasi kuitenkin viime ottelussa takaisin Coyotesin kokoonpanoon ja kellotti avausottelussaan 23 minuuttia peliaikaa. Chychrun teki viime kaudella 47 ottelussa tehopisteet 7+14=21.