CHL:n pudotuspelien ensimmäinen kierros on yhtä ottelua vaille pelattu. Varmaa on kuitenkin se, että puolivälierissä puolet joukkueista ovat ruotsalaisia.

Hallitsevaa SHL-mestaria kahdeksan parhaan joukossa ei kuitenkaan nähdä. Färjestad BK kompuroi yllättäen tshekkiläistä Mountfield HK:ta vastaan.

Färjestad voitti ensimmäisen osaottelun kotonaan lukemin 4-3, mutta toiseen kamppailuun maalin suulle luisteli Henri Kiviaho. 32 laukauksesta 30 torjunut suomalaiskassari vei pelin jatkoajalle, jonka aikana Extraligan kuudentena majaileva joukkue iski voittomaalin.

Ruotsalaisista CHL-karkeloissa jatkavat Jukureita vastaan asettuva Luleå HF, Tapparan puolivälierävastus Rögle BK, Frölunda HC ja Skellefteå AIK. Suomen ja Ruotsin ulkopuolelta kahdeksan parhaan joukossa on Mountfieldin lisäksi mitä todennäköisimmin EV Zug, joka voitti ensimmäisen osaottelun EHC Müncheniä vastaan lukemin 5-1.