Jaromir Jagrin viimeinen jääkiekko-ottelu saattaa olla jo nähty. Yksi kaikkien aikojen jääkiekkoilija antoi paljon puhuvan haastattelun maansa paikallismedialle.

— Se ei todellakaan ole lähellä, Jagr vastasi iSport.cz:n kysyessä paluusta jäälle. Rehellisesti sanottuna en edes halua palata.

Jagr kertoo myös omistamansa pääsarjajoukkue Rytiri Kladnon ottelun yhteydessä, ettei kaipaa pelaamista ollenkaan. Rakkaus lajiin ei ole häipynyt, mutta pelaaminen vaatii 50-vuotiaalta paljon työtä.

Ainoa toivo nähdä Jagr vielä pelaamassa on kaavailtu ulkoilmaottelu. Paluun suhteen tuolloin tshekkiläisellä on ristiriitaiset tuntemukset.

— Jos lupaamani Winter Classic pidettäisiin, minun pitäisi luultavasti pakottaa itseni pelaamaan. Muuten se (pelaaminen) ei houkuta minua. Itse asiassa minulla ei ole motivaatiota, minulla ei tee sitä mieli. Ehkä saisin Winter Classicista potkua, mutta tällä hetkellä se ei huvita.

Kovin lähellä pelikuntoa Jagr tuskin on, sillä elokuussa raportoitiin rakastetun jääkiekkoikonin olleen viimeksi jäällä kolme kuukautta sitten.