LAPPEENRANTA. Kun SaiPan Ville Meskanen osui perjantaina Ässien reppuun kolmesti 5-1-voitossa, kasvatti hän neljän edellisen pelin maalisaldon jo kahdeksaan. Hyökkääjän voidaan todeta olevan sarjan kuumin pelaaja tällä hetkellä.

Tuo kahdeksan on samalla maalipörssin kärkeen nousseen Meskasen koko kauden maalimäärä. Hän oli tehnyt ennen perjantaita edellisen kypärätempun viikko sitten lauantaina.

– Tuntuu, että kaikki menee. Jatketaan ampumista, uransa neljännen kypärätempun tehnyt Meskanen tuumi kaukalon laidalla C Moren Tuomo Reposen vetämässä haastattelussa.

Meskanen varmisti kesken pelin kypärätempulla SaiPa-historiaa. Hänestä tuli SaiPan pääsarjahistorian ensimmäinen pelaaja, joka on onnistunut tekemään hattutempun peräkkäisissä kotiotteluissa.

SaiPaData

@SaiPaData
Jo toisen hattutemppunsa tällä kaudella iskenyt @MeskanenVille on SaiPan pääsarjahistorian ensimmäinen pelaaja, joka onnistuu hattutempun tekemisessä peräkkäisissä kotiotteluissa.

#SaiPaData #SaiPa #Liiga

Lappeenrantaltaisyleisö huusi neljän ottelun maaliputkessa viilettävän Meskasen nimeä tämän perjantain kolmannen osuman jälkeen.

– Ei sitä voinut olla kuulematta, hyvältähän se tuntui. Ja sitten kun kaverit vaihtoaitiossa liittyivät huutoon, fiilis oli aika huikea.