Arizona Coyotes nappasi hiljattain vahvistuksen maalivahtiosastolleen. Seura hankki siirtolistalta Colorado Avalanchen ruotsalaisvahti Jonas Johanssonin.

NHL-toimittaja Scott Wheeler ei ymmärtänyt Arizonan ratkaisua. Hän jakoi kursailematta tunteensa Johanssonista Twitterissä.

– Jonas Johansson on ehkä surkein maalivahti, jonka olen nähnyt pelaavan NHL:ssä. Luultavasti ”se” pelaaja liigassa, jonka jatkuvat mahdollisuudet (nyt neljäs NHL-seura) ihmetyttävät minua eniten. Rehellinen kysymys ihmisille, jotka tuntevat maalivahdit paremmin kuin minä: jääkö minulta jotain huomaamatta? Wheeler päivittelee.

Tilastot ovat Wheelerin mielipiteen tukena. Johansson on pelannut NHL:ssä yhteensä 32 ottelua torjuntaprosentilla 88,3. AHL:n puolella hän on puolestaan esiintynyt 43 matsissa torjuntaprosentilla 90,5.