Venäläishyökkääjä Andrei Chibisovin yritti murtautua NHL:ään kaudella 2019-20. Hän pääsi kuitenkin pelaamaan vain kaksi peliä Winnipeg Jetsissä. Kauden päätteeksi Chibisov suuntasi maitojunalla KHL:ään.

Championatin haastattelussa Chibasov vertasi NHL:ää ja KHL:ää toisiinsa. Etenkin tappeluissa on venäläishyökkääjän mukaan eroa. Jokaisen tulkittavaksi jää, kumpi kulttuuri on parempi.

– Meidän ja ulkomaiden tappeluita ei voi verrata. Siellä ne ovat jonkinlaista show’ta varten: he tulevat jäälle, tiputtavat hanskansa, tappelevat ja lähtevät. Heidän tappelunsa eivät ole oikeita tappeluita, Chibisov sanoo.

– Meillä (KHL:ssä) porukka on harjoituskaudella nujakoissa ja he vaikuttavat siltä, että ovat valmiita tappamaan toisensa. Siellä sillä halutaan sytyttää joukkue ja että fanit sanovat vau, mutta teoriassa ei ole samanlaista jääräpäisyyttä tappaa toista.

– Me olemme valmiita repimään toisemme riekaleiksi. Ottelun jälkeen voi tietysti sanoa, että hyvin tehty, tappelit hyvin, mutta Amerikassa kaikki on hieman erilaista.