Suomalaiset identtiset kaksoisveljekset Miro ja Atte Mäkinen pelaavat ensi kaudella samassa seurassa Ruotsin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla. Sarjassa pelaava Eskilstuna Linden Hockey on tehnyt yksivuotiset sopimukset Mäkisten kanssa.

26-vuotiaista Mäkisistä Miro on sentteri ja Atte (artikkelikuvassa) laituri. Viime kaudella Miro nähtiin samassa sarjassa Tranås AIF:n riveissä, jossa hän iski 27 runkosarjaotteluun pisteet 6+6 ja kolmeen pudotuspeliin yhden maalin. Atte puolestaan tahkosi Mestistä Kiekko-Vantaassa, jossa tilille tuli 49 runkosarjaottelua tehoin 6+13=19 sekä kolme pudotuspeliä pistein 1+0.

Mäkiset olivat pelanneet ennen viime kautta lähes koko uransa ajan samassa joukkueessa. Miro on pelannut Liigassa Ässien riveissä 73 ottelua (5+6) ja Jokereissa kymmenen KHL-ottelua (1+1). Aten tilillä on puolestaan 85 pelattua Liiga-peliä (8+9) Ässistä ja TPS:stä sekä yhdeksän KHL:n runkosarjaottelua (0+1) ja kaksi pudotuspeliä (0+0) Jokereista.

Veljekset pelasivat vuonna 2014 alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa.