Viime kaudella läpimurtonsa NHL:n tähtipelaajien kastiin tehnyt Dallas Starsin Jason Robertson on yhä ilman uutta sopimusta miehen tulokasdiilin päätyttyä viime kauteen.

Tulokassopimuksensa viimeisellä kaudella 74 runkosarjapelissä huimat tehot 41+38=79 iskenyt 23-vuotias laitahyökkääjä hakee arvolleen kuuluvaa tähtihyökkääjä-tason palkkaa, mihin Stars ole vielä yhden kauden näyttöjen perusteella suostunut. Nyt Robertsonin nimi onkin jo nostettu mukaan siirtospekulaatioiden keskiöön.

After the Whistle Show’n mukaan Buffalo Sabres olisi jo tiedustellut mahdollisuutta Robertsonin hankkimiseksi. Mikäli Robertsonin neuvottelut Starsin kanssa ajautuvat totaaliseen umpikujaan, saattaa seurajohto kääntää katseensa treidimarkkinoille. Tämä skenaario on varsin epätodennäköinen.

Mikäli Sabres tosiaan aikoisi tavoitella Robertsonia, olisi sen lyötävä pöytään todella tuhti siirtotarjous. Siirtonappuloina saattaisivat toimia mm. viime vuoden NHL-varaustilaisuuden ykkösnimi Ower Power tai ruotsalaishyökkääjä Victor Olofsson muutamilla kärkivarauksilla täydennettynä.