Patrik Laine on saapunut tämän kauden NHL-leirille muodonmuutoksen tehneenä.

Columbus Blue Jacketsin suomalaishyökkääjältä on lähtenyt kesän aikana tukka päästä, eikä tarkoituksena ole kasvattaa tukkaa ainakaan heti takaisin. Laine puhui uudesta tyylistään medialle torstaina.

– Pitkälle tukalleni on naureskeltu niin paljon vuosien aikana, että päätin leikata sen pois. Nyt mennään tällä. Tämä on aerodynaamisempi. Toivottavasti olen nopeampi, Laine sanoi vitsaillen NHL.comin mukaan.

Tukka ei ole suomalaistähden kohdalla kuitenkaan ainut asia, mikä on muuttunut. Kesän aikana Laine on harjoitellut todella lujaa. Hän on tällä hetkellä fyysisesti elämänsä parhaassa kunnossa ja painoa on pudotettu tarkoituksella.

– En ole koskaan nähnyt ”Pattyn” näyttävän noin hyvältä, ja hän on selvästi viettänyt kesän oikein. Laine tekee maalin jokaisella laukauksellaan sekä laukoo ja rakentaa peliä kovalla itseluottamuksella, seurakaveri Zach Werenski kehui aiemmin medialle.

Mikäli et näe videota Laineesta, niin voit katsoa sen täältä.