Oulun Kärppien ensi kauden kapteenisto on nyt selvillä. Joukkueen kapteenisto tulee sisältämään valtavasti kokemusta, nimittäin kapteenin virkaa tulee hoitamaan Atte Ohtamaa, kun taas varakapteeneiksi on valittu Joonas Kemppainen, Marko Anttila sekä Ludwig Byström.

Olympiavoittaja, kaksinkertainen maailmanmestari sekä Gagarin Cupin voittaja Ohtamaa toimi Kärppien kapteenina myös viime kaudella sekä kaudella 2018-19. Mies on kuulunut viime vuosina myöskin Leijonien kapteenistoon. Ensi kaudeksi Ouluun siirtynyt Anttila on niin ikään voittanut urallaan olympiakultaa ja kaksi MM-kultaa. Hän on kuulunut viime vuosina kapteenistoon Ilveksessä, Jokereissa sekä Leijonissa.

Kemppainen palaa Kärppiin seitsemän kauden tauon jälkeen. Hän pelasi kuusi kautta KHL:ssä ja yhden kauden Pohjois-Amerikassa. Byström on pelannut Kärpissä viimeiset kolme kautta ja on nyt ensimmäistä kertaa mukana kapteenistossa.

Oulun Kärpät

@OulunKarpatFi
Kapteenisto kaudella 2022-2023

Atte Ohtamaa C
Joonas Kemppainen A
Marko Anttila A
Ludwig Byström A

➡️ karpat.fi/karppien-kapte…

#Kärpät #Liiga