HPK julkisti tulevan Liiga-kauden kapteenistonsa. Joukkueen kapteenina toimii ensi kaudella kokenut puolustaja Juuso Hietanen.

37-vuotias Hietanen teki 15 kauden tauon jälkeen paluun kasvattiseuraansa. Hän edusti HPK:ta viimeksi kaudella 2006-07, minkä jälkeen hän kiekkoili neljä kautta Ruotsissa, kymmenen kautta KHL:ssä sekä viime kauden Sveitsissä. Pitkällä urallaan Hietanen on pelannut Leijonissa kahdeksat MM-kisat ja kolmet olympialaiset, joista hän on voittanut maailmanmestaruuden, olympiakultaa, kaksi MM-hopeaa sekä yhden olympiapronssin.

– On kunnia-asia saada olla kapteeni ja saada hienot varakapteenit vierelle. Tästä tämä meidän yhteinen matka alkaa ja kaikki muutkin joukkueessa johtaa omalla tavallaan. Meillä on hyvä porukka kasassa ja yhdessä rakennamme pelaamistamme siihen, että olemme valmiina ja peli on kunnossa, kun Liiga alkaa, Hietanen kommentoi seuran tiedotteessa.

Joukkueen varakapteeneiksi valittiin Markus Nenonen sekä Antti Pihlström. 29-vuotias Nenonen on pelannut HPK:ssa neljä kautta ja hoiti kapteenin virkaa kahden edelliskauden ajan. 37-vuotias Pihlström puolestaan siirtyi joukkueeseen viime kaudeksi ja liittyy nyt ensimmäistä kertaa mukaan kapteenistoon.