Kiekko-Espoo on tehnyt merkittävän pelaajahankinnan.

Espoolaisseura tiedottaa verkkosivuillaan, että se on päässyt sopimukseen maajoukkuemaalivahti Jenna Silvosen kanssa. 23-vuotias maalivahti on pelannut viimeiset kolme kautta Mercyhurst Universityssä, jossa hän esiintyi viime kaudella 16 ottelussa torjuntaprosentilla 91,8.

Silvoselle Espoo on entuudestaan tuttu paikka. Hän pelasi seurassa (silloin vielä Blues) edelliskerran kaudella 2018-19. Tuolloin hänet valittiin tuolloin sarjan parhaaksi maalivahdiksi ja All Stars-kentälliseen. 

– Espoossa on vahva voittamisen kulttuuri sekä erinomaiset olosuhteet jokaiselle pelaajalle kehittyä kauden aikana. Odotankin, että tulevalla kaudella pystyn ottamaan steppejä eteenpäin ja toivottavasti auttamaan omalta osaltani joukkuetta menestymään tulevalla kaudella, Silvonen kommentoi seuran tiedotteessa.