Cam Talbotin aika Minnesota Wildissa on ohi. Konkarivahti on treidattu Ottawa Senatorsiin vaihdossa Filip Gustavssoniin.

24-vuotias Gustavsson ei ole vielä täysipainoinen NHL-kassari. Pittsburgh Penguinsin toisella kierroksella varaama ruotsalainen on pelannut viimeiset kaksi kautta likimain puoliksi NHL:n ja AHL:n välillä.

Talbot on torjunut lähes koko NHL-uransa kiekkoja vähintään 91 prosentin tarkkuudella. 35-vuotias kanadalainen edusti Wildia kahden kauden ajan voittaen 82 ottelustaan 51.

Treidin taustalla on Wildin ja Talbotin välinen kiista. Konkarivahdin leiriä kismitti Marc-Andre Fleurylle annettu jatkosopimus, sillä se horjutti hänen asemaansa joukkueen ykkösvahtina. Vielä viikonloppuna toimitusjohtaja Bill Guerinillä ei ollut aikomustakaan luopua suojatistaan, vaikka tämän agentti George Bazos ilmoitti heidän välisensä keskustelun jälkeen GM:llä olevan paljon mietittävää.

— Minun ei tarvitse tehdä p**kaakaan, Guerin vastasi sisäpiiritoimittaja Michael Russon mukaan. Cam Talbot on sopimuksen alainen. George voi sanoa, mitä h***ettiä hän haluaa. Joukkueeni on nyt valmis, ja niin se vain menee. Voimme käydä mitä tahansa keskusteluita. Cam on joukkueemme jäsen. Me todella tykkäämme Camistä. Yritämme vain ja ainoastaan voittaa.