Miks Indrasisin KHL-sopimuksesta Spartak Moskovan kanssa on jo tiedotettu virallisesti. Yhteisymmärryksestä ei voida kuitenkaan vielä puhua, sillä osapuolet ovat eri mieltä siitä, onko sopimusta ylipäätään tehty.

Spartakin mukaan sopimus on allekirjoitettu määräysten mukaisesti ja rekisteröity KHL:n toimistossa. KHL-sopimusten moskovalaisjoukkue kertoo olevan IIHF:n hyväksymiä. Tiedotteessaan se kertoo, että sopimuksen kohtalo ratkaistaan juridisesti.

Indrasis itse kiistää allekirjoittaneensa sopimuksen Spartakin kanssa. Latvialaishyökkääjän kohdalla pelissä on paljon, sillä Latvian jääkiekkoliitto on ilmoittanut maajoukkueen ovien sulkeutuvan 31-vuotiaan laiturin edestä, mikäli tämä pelaa KHL:ssä ensi kaudella.

Aivan pieni menetys Indrasis ei maansa maajoukkueelle olisi, sillä hän on edustanut punavalkoisia jokaisissa MM-kisoissa vuodesta 2012 lähtien. Kaudella 2017-18 riikalaissyntyinen pelimies oli seuratasolla maan lippulaiva Dinamo Riian kapteeni sekä toimi MM-turnauksessa saman kauden päätteeksi varakapteenina.