Sebastian Ahon, Teuvo Teräväisen, Jesperi Kotkaniemen ja Antti Raannan tähdittämän Carolina Hurricanesin paidassa vahvan kauden pelannut sveitsiläishyökkääjä Nino Niederreiter aikoo mittauttaa arvonsa NHL:n vapailla markkinoilla.

Asian vahvistaa The Athleticille miehen agentti Andre Rufener.

– Aiomme ehdottomasti iskeä vapaille markkinoille 13. heinäkuuta, agentti paljastaa.

Rufener ei sulje silti pois mahdollisuutta suojattinsa paluusta Hurricanes-paitaan, mikäli seura iskee tiskiin tarpeeksi houkuttelevan tarjouksen.

– Emme laske Canesia pois laskuista, se on varmaa, Rufener lisää perään.

Neljän kauden ajan Hurricanesia edustanut 29-vuotias Niederreiter kuittasi päättyneestä kaudesta 5,25 miljoonaa dollaria. Kesän 2010 NHL Draftin viidentenä varattu sveitsiläinen iski tämän kauden 75 runkosarjapelissä 24 maalia ja 44 tehopistettä.