Betsson Group todisti hurjaa piikkiä aktiivisten vedonlyöjien määrässä, kun viikonloppuna pelattiin jalkapallon Mestarien liigan ja jääkiekon MM-kisojen voitosta.

– Kun katsotaan koko maailmaa, on jääkiekko luonnollisesti marginaalilaji verrattuna jalkapalloon. MM-finaalin liikevaihto oli noin kymmenen prosentin luokkaa verrattuna Mestarien liigan finaalin vaihtoon, kertoo Betsson Groupin Ruotsin maajohtaja Mattias Wennerkvist tiedotteessa.

Tässä kokonaisuudessa on vain yksi mielenkiintoinen poikkeus – Suomi.

– Suomessa lyötiin niukasti enemmän euroja MM-kisojen finaaliin kuin Mestarien liigan finaaliin. Jos katsotaan Ruotsia, oli Mestarien liigan finaaliin pelattujen eurojen määrä lähes 10-kertainen jääkiekkofinaaliin verrattuna, hämmästelee Wennerkvist.

– Suomi on selkeästi aivan jääkiekkohullu maa. Toki tällä hetkellä Suomi on lajin selkeä valtias, ja Suomen maajoukkueelle ei löydy pysäyttäjää, mikä osaltaan selittää asiaa, Wennerkvist toteaa.

Mestarien liigan finaalissa suomalaiset vedonlyöjät panostivat valtavasti Liverpoolin puolesta – osittain varmasti siksi, että seuran kannatuspohja on Suomessa laaja, ja vedonlyöjät toivoivat suosikkinsa voittoa. Muualla Euroopassa Betssonin asiakkaat kohdistivat panoksia selkeästi enemmän finaalin altavastaajalle – ja lopulta voittajalle – Real Madridille.

Lähde: Betsson Gropin tiedote