Colorado Avalanchen ja St. Louis Bluesin välinen pudotuspelisarja oli kuumin, jota NHL:ssä on tänä vuonna nähty. Colorado vei lopulta sarjan nimiinsä voitoin 4-2 ja jatkoi konferenssifinaaleihin.

Sarjan kuumin tilanne oli, kun Coloradon Nazem Kadri törmäsi yhteen Blues-vahti Jordan Binningtonin kanssa. Binningtonin kausi päättyi, ja St. Louis yritti kostaa Kadrille koko loppusarjan ajan.

Binnington kohautti vielä loukkaantumisen jälkeen. Hän kävi heittämässä lehdistötilaisuudessa ollutta Kadria vesipullolla.

Nyt Binnington kommentoi kohutempaustaan kauden päätöshaastattelussaan.

– Kävin tarkastuttamassa polveni. Olin tulossa takaisin kaukaloon, kun peli juuri päättyi. Kävelin käytävällä, enkä löytänyt kierrätyspistettä. Olin menossa pukukoppiin, kun näin hänet antamassa haastattelua hymyillen ja nauraen samaan aikaan, kun minä nilkutin polvituen kanssa. Se tuntui Jumalan suomalta mahdollisuudelta, Binnington kertoo.

– Olisin voinut pysyä hiljaa ja mennä pukukoppiin. Tai sitten olisin voinut sanoa jotain, katsoa häntä silmiin ja antaa hänelle ajattelemisen aihetta. Heitin vesipullon. Tyhjän vesipullon ja se lensi kahden metrin päähän hänestä. Tällaista tämä on. Tämä on lätkää.