HIFK on tiedottanut pelaajauutisia. Kasper Lundell, Elis Hede ja Jesse Seppälä jatkavat helsinkiläisessä Liiga-organisaatiossa.

Kolmikosta Hede on ainoa täysipäiväinen Liiga-pelaaja. Kahtena viimeisenä kautena yhteensä 71 ottelussa pistelukemat 6+12=19 pääsarjatasolla keränneen 21-vuotiaan hyökkääjän tehokkuus ei ole vielä HIFK:ssa merkittävästi kehittynyt.

Lundell on tuttu alle 18-vuotiaiden maajoukkueesta. Pikkuleijonissa ei MM-tasolla pisteitä kerääntynyt, mutta U20 SM-sarjassa NHL-tähti Anton Lundellin veli tahkosi 31 ottelussa tehopisteet 8+18=26.

Kanadan junioriliiga WHL:ssä pari vuotta sitten käynyt Seppälä debytoi viime kaudella Liigassa avaten kahden ottelun aikana pistesaldonsa yhdellä maalisyötöllä. 20-vuotias laituri pelasi U20 SM-sarjassa 27 ottelua tehopistein 12+11=23.

Lundell ja Hede kiinnitettiin yhdeksi, Seppälä kahdeksi vuodeksi.