Liigajoukkue Ässät tiedotti nettisivuillaan, että puolustaja Aleksi Laakso siirtyy Lahden Pelicansista Poriin. 32-vuotiaan peruspuolustajan pahvi kattaa yhden kauden ajan. Laakso iski menneellä sesongilla 41 ottelussa pisteet 3+5.

– Aleksi on joukkuepelaaja ja huippu-urheilija viimeisen päälle. Aleksi on erittäin vastuullinen kaveri ja näyttää omalla esimerkillään suuntaa. Hänen persoonansa sopii loistavasti tähän porukkaan, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula ioitsi.

Pelaaja on profiloitunut viime kausina enemmän puolustussuuntaan.

– Laadukasta puolustuspelaamista me häneltä odotammekin.

Yhteensä yli 500 liigaottelun pelaaja on sanojensa mukaan monipuolinen pakki.

– Pystyn pelaamaan monia rooleja. Koen, että pystyn liikkumaan hyvin, joka on erittäin tärkeä asia Liigassa ja ylipäätään pidän urheilullisuutta vahvuutenani.