Venäjältä vietyjen jääkiekon nuorten MM-kisojen uusi kisapaikka selvillä

© Kuva: Getty Images

Kanadan Jääkiekkoliitto tiedotti nettisivuillaan, että vuoden 2023 MM-kisat pelataan Halifaxissa ja Monctonissa joulu-tammikuussa. Turnaus alkaa tämän vuoden tapaninpäivänä ja loppuu ensi vuoden puolella 5. päivä.

Vuoden 2023 turnaus piti alunperin pelata Venäjällä, mutta turnaus vietiin sieltä pois Venäjän hyökättyä Ukrainaan.

Todellinen erikoisuus on se, että vuoden 2022 kisat pelataan samassa maassa vain kuukausia aiemmin. Viime vuodenvaihteen turnaus jäi Kanadassa kesken, ja uusi yritys vuoden 2022 kisoille on loppukesästä.

– Nuorten MM-kisojen isännöiminen kahdesti alle kuudessa kuukaudessa on ainutlaatuinen tilaisuus organisaatiollemme ja kanadalaisille jääkiekkofaneille, Scott Smith Kanadan Jääkiekkoliitosta hehkutti.

Loppukesästä käytävät tämän vuoden kisat pelataan Edmontonissa ja Red Deerissä, vuoden 2024 turnaus käydään Ruotsin Göteborgissa.

LEIJONAT PUREE JENKKIÄ MATKALLA KULTAAN! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️