MM-kisojen maanantain iltapelien päätyttyä C Moren studiossa käytiin läpi päivän tuloksia. Tuolloin muun muassa Itävalta oli kukistanut Iso-Britannian lukemin 5-3, minkä johdosta Itävalta säilytti paikkansa MM-tasolla ja Iso-Britannia putosi 1. divisioonaan ensi vuodeksi.

Studion asiantuntijoista Tero Lehterä näkee Itävallan joukkueessa potentiaalia kohti tulevaisuutta. Hän antoi oman näkemyksensä Itävallasta seuraavasti:

– On parempi, että Itävalta säilyi. Mä näen Itävallassa kasvun mahdollisuuden. Ehkä joku päivä, en lähde lupaamaan, mutta kohti Sveitsiä. Siellä on kuitenkin resurssit olemassa.

Itävalta keräsi seitsemästä alkusarjan ottelustaan seitsemän pistettä ja sijoittui Tampereen lohkossa kuudenneksi. Iso-Britannia-voiton lisäksi joukkue kukisti sensaatiomaisesti Tshekin voittomaalikilpailun päätteeksi. Tämän lisäksi joukkue nappasi pisteen sekä Yhdysvalloilta että Latvialta. Täysin ilman pisteitä se jäi Suomea, Ruotsia ja Norjaa vastaan.

Liity tästä mukaan Suomen suurimpaan kiekkoaiheiseen Facebook-ryhmään Jääkiekon olohuoneeseen!