Sinne lensi tabletti! Rangersin vaihtoaitiossa ei videoiden kelailut kiinnostaneet – katso tilanne

© Kuva: Getty Images

Toimittaja Brady Trettenero jakoi Twitterissä hupaisan klipin New York Rangersin vaihtoaitiosta, jossa osallisena olivat joukkueen tähtipelaajiin kuuluvat Mika Zibanejad sekä Chris Kreider.

Kaksikko istui vaihdossa vierekkäin. Zibanejadille ojennettiin tilanteessa tabletti, sillä hän halusi katsoa videolta uudelleen tilanteen, jossa hän epäonnistui läpiajossa. Kreider ei selvästikään ollut innoissaan tästä ideasta. Hän repäisi tabletin Zibanejadin käsistä ja paiskasi sen voimalla maahan.

Pelimiehet ottivat ottelussa roolia myöskin kentän puolella. Zibanejad tehtaili komeat tehot 2+2 ja Kreider viimeisteli kaksi täysosumaa. Rangers voitti kyseisen kuudennen ottelun Pittsburgh Penguinsia vastaan lukemin 5-3 ja venytti ottelusarjan ratkaisevaan seitsemänteen otteluun.

Näet videon vaihtoaitioepisodista alta tai täältä.

LEIJONAT PUREE JENKKIÄ MATKALLA KULTAAN! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️