MM-kisahuuma yllätti Leijonat Storen? Nettikauppa myy jo asiakkailleen ”ei-oota”

© Kuva: Getty Images

Suomen miesten jääkiekkomaajoukkueen pelipaidat ovat menneet kuumille kiville.

Leijonat on pelannut MM-kisoissa vasta kaksi ottelua, mutta jo siinä ajassa Leijonat Storen valikoimista löytyvistä pelipaidoista uusimmat koti- ja vieraspeliasut on myyty loppuun. Tällä hetkellä nettikaupan valikoimista löytyy ainoastaan vieraspelipaitoja, joita Suomi käyttää Euro Hockey Tourilla.

Pelipaitoja on kuitenkin mahdollista saada monia muita reittejä pitkin. Esimerkiksi Tampereen Koskikeskuksessa on virallinen Leijonat Store. Pelipaitoja myydään myös Nokia Arenalla. Sen lisäksi monet jälleenmyyjät kauppaavat Suomen pelipaitoja.

Seuraavan kerran leijonafanit pääsevät vetämään pelipaidat ylleen tänään maanantaina, kun Suomi kohtaa Yhdysvallat. Näet MM-kisojen otteluohjelman täältä.

SuomiKiekko tavoitteli ennen MM-turnausta Leijonat Storea kommentoimaan pelipaitoihin liittyviä kysymyksiä ilman tulosta.