Minnesota Wildin pitkäaikainen suomalaiskapteeni Mikko Koivu pelasi urallaan 59 ottelua NHL:n pudotuspeleissä tehopistein 11+17=28. Koivun ottelumäärä oikeutti Wildin pudotuspelihistorian kärkipaikkaan.

Nyt Koivu joutuu kuitenkin luopumaan kyseisen tilaston kärkisijasta. Wildin pitkäaikainen puolustajakaksikko Jared Spurgeon sekä Jonas Brodin ovat nimittäin nousseet Koivun kanssa tasoihin, eli molemmilla on tällä hetkellä vyöllään niin ikään 59 pudotuspeliottelua.

Spurgeon on tehtaillut pudotuspeliurallaan tehopisteet 8+18=26. Brodinilla on puolestaan kasassa pisteet 2+14=16.

Mikäli Spurgeon ja Brodin ovat kokoonpanossa joukkueensa seuraavassa ottelussa, he nousevat Wildin pudotuspelihistorian kärkipaikalle ottelumäärässä 60 pelatulla ottelulla. Joukkue pelaa seuraavan kerran Suomen aikaa keskiviikon vastaisena yönä ensimmäisen pudotuspelikierroksen viidennen ottelun St. Louis Bluesia vastaan. Otteluvoitot ovat tasan 2-2.