Auts! Liiga-pelaaja joutui valmentajan nöyryyttämäksi MM-kisoissa – mitta tuli täyteen tyhmistä jäähyistä

© Kuva: Juha Tamminen

Slovakia ja Kazakstan kohtasivat perjantai-iltana A-lohkon kiekkotrillerissä. Kummallakin joukkueella oli ottelussa kovat panokset. Slovakia tarvitsee voittoa kiivetäkseen puolivälieriin. Kazakstan puolestaan taistelee pysymisestä MM-kisojen A-sarjassa.

Ottelu sai Slovakian kannalta karmean alun. Pitkään Lukossa pelannut hyökkääjä Kristian Pospisil otti kaksi typerää jäähyä, ja Kazakstan latoi kummallakin ylivoimalla maalin.

Toiseen erään Pospisil olikin penkitetty. Tai ei varsinaisesti penkitetty. Valmennus oli laittanut slovakkihyökkääjän istumaan kaukalon laidalle, missä Pospisil sai keikkua puolella pakaralla loppumatsin ajan.

Lopulta Slovakia voitti ottelun lukemin 4-3.