NHL-veteraani eläköityi vuosia sitten ja nostaa hurjaa palkkaa – menetti nyt siirtotöppayksessä jättisumman

© Kuva: Getty Images

Ryan Kesler ei ole pukenut NHL-pelipaitaa ylleen vuosiin. Hänen uransa päättyi loukkaantumiseen jo kaudella 2018-19. Siitä huolimatta Kesler on nostanut 6,675 miljoonan dollarin vuosipalkkaa. Jättisopimus päättyy viimein tähän kauteen.

Keslerillä olisi tällä kaudella ollut mahdollisuus isoon bonukseen. Anaheim Ducks yritti kaupata hänen sopimuksensa Vegas Golden Knightsiin siirtotakarajalla, mutta siirto kariutui, kun Vegas ei ollut perillä Jevgeni Dadonovin siirron estävästä pykälästä.

Sopimuksen siirtäminen Vegasin kirjoille olisi ollut pieni lottovoitto Keslerille. Nevadan veroprosentti on huomattavasti Kaliforniaa pienempi. Hänelle olisi jäänyt viimeisistä palkkashekeistään käteen 174 000 dollaria enemmän.

Urallaan Kesler pelasi 1001 NHL-ottelua. Niissä hän nakutti tehot 258+315=573.