Liigajoukkue Lukko tiedotti nettisivuillaan, että se on tehnyt hyökkääjä Harri Kainulaisen kanssa ensi kauden kattavan jatkosopimuksen.

– Kainulaisessa kiinnostaa hänen potentiaalinsa, etenkin maalinteon potentiaali. Siinä on vielä paljon varaa kehittyä. Tiedän, että parasta Kainulaista ei olla vielä Liigassa nähty, urheilujohtaja Kalle Sahlstedt kommentoi.

Kainulainen iski runkosarjan 50 ottelussa tehot 8+8 ja seitsemässä pudotuspelimatsissa pisteet 1+3. Kuten pisteet näyttävät, oli pudotuspeliurakka Lukon katkeamisesta huolimatta onnistunut.

Lisäksi Kainulainen summasi runkosarjan 16 pisteestä tammi-, helmi- ja maaliskuussa peräti 12.

– Tammi-helmikuun aikana nähtiin selkeästi hänen parastaan tähän asti ja tavoite onkin, että läpi ensi kauden taso pysyisi vähintään yhtä korkealla. Kainulaisella on yksi joukkueen kovimmista vedoista: kova lämäri ja kova rannelaukaus, joita pitää hyödyntää enemmän ensi kaudella.

– Odotin itseltäni enemmän kauden alussa, että olisin voinut auttaa joukkuetta enemmän. Ei ollut ihan itseluottamus kohdillaan enkä saanut tuotua parasta pöytään. Koronakin tuli kahteen otteeseen sairastettua kaudella. Liigassakin lähti sitten rullaamaan tahmean alun jälkeen, mutta kauden päättyminen neljännesfinaaleihin oli tietysti pettymys, Kainulainen sanoi.

Tulevaan jäi kuulemma kova nälkä.

– Hyvillä mielillä puen taas lehväspaidan ylle ensi kaudella ja meillä on hyvät saumat menestyä ensi kaudella. Tänä vuonna jäi vähän vajaaksi, joten nyt ei ole muuta suuntaa kuin ylöspäin.