Leijonien leiriryhmä koki muutamia muutoksia – Jukurien ykköstykki liittyy mukaan

© Kuva: Liiga

Leijonien MM-leiriryhmä on kokenut muutamia muutoksia ennen ensi viikolla pelattavia Tanska-otteluita.

Ensi viikon otteluista joutuvat jäämään sivuun hyökkääjät Markus Granlund sekä Joonas Nättinen terveydellisten syiden vuoksi. Ryhmä täydentyy tässä vaiheessa yhdellä uudella nimellä, kun Petrus Palmu nähdään mukana Tanskassa.

24-vuotias Palmu pelasi upean kauden Liigassa Jukurien paidassa. Hän sijoittui Liigan pistepörssissä toiseksi iskettyään 59 otteluun komeat tehopisteet 26+33=59. Palmu toimii myöskin joukkueen kapteenina.

Leijonat kohtaa Tanskan ensi viikolla kahdesti. Ensimmäinen koitos pelataan keskiviikkona Odensessa kello 20:00 alkaen, toinen puolestaan torstaina Rodovressa Kööpenhaminassa kello 16:00. Ottelut on katsottavissa TV5-kanavalta sekä Discovery+-palvelusta.

Emil jyrää jatkoon Wimbledonissa! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️