NHL:n pohjasakkaan juuttuneen Philadelphia Flyersin kulisseista on kantautunut erikoisia väitteitä.

The Fourth Period -sivusto raportoi, että Flyersin tähtipuolustajan Ryan Ellisin ympärillä leijuu suuria kysymysmerkkejä.

Flyersin sisäpiiriin kuuluva lähde paljasti The Fourth Period -sivustolle, että loukkaantumisen takia lähes koko kauden sivussa ollutta Ellisiä ei ole nähty muun Flyers-joukkueen mukana kolmeen viikkoon. Sisäpiirilähde arvelee, että Ellis ei olisi tyytyväinen oloihinsa Flyersissa.

Ellis siirtyi ennen kauden alkua vaihtokaupassa Nashville Predatorsista Flyersin riveihin. 31-vuotias kanadalainen on pelannut tällä kaudella vain neljä ottelua (1+3).

The Fourth Period -sivuston tietojen mukaan Ellisin loukkaantumisesta on muodostunut melkoinen mysteeri Flyersin seurajohdolle. Sivusto kertoo, että Ellis ei välttämättä olisi kuntoutumassa ennen ensi kaudelle valmistavaa harjoitusleiriä.

– Minulle kerrottiin, että Flyersin jääkiekkopuolen johdossa ei edes tiedetä, mikä Ellisin todellinen vamma on. Yhden lähteen mukaan loukkaantumisen on spekuloitu liittyvän lonkkaan, pakaraan, nivuseen tai vatsalihaksiin, The Fourth Period -sivuston toimittaja Anthony Di Marco taustoitti.

Ellisin 6,25 miljoonan dollarin jättipalkan takaava sopimus päättyy vasta vuonna 2027.