Liigan pudotuspeleistä niukasti karsiutunut KalPa tiedotti nettisivuillaan, että se on sorvannut jatkot hyökkäyspään tärkeille lenkeille, Tuomas Kiiskiselle ja Aapeli Räsäselle. Ensiksi mainitun pahvi kattaa ensi kauden ja Räsäsen kaksi seuraavaa sesonkia.

– ”Kisu” osoitti heti paluukaudellaan kuuluvansa Liigan kärkipään pelaajiin. Alkukauden loukkaantumisten jälkeen hän osoitti kykenevänsä auttamaan joukkuetta ja on monipuolisuutensa takia meille äärimmäisen tärkeä pelaaja, KalPan urheilujohtaja Anssi Laine sanoi.

Kiiskinen nousi KalPan parhaaksi pistemieheksi, kun 51 runkosarjan pelissä syntyi saldo 14+26=40.

– Aapeli on kasvanut kahden viime kauden aikana Liigan eliittitason keskushyökkääjäksi. Hän on erittäin monipuolinen pelaaja, tuoden paljon variaatioita pelaamiseemme ja lisävaihtoehtoja myös ylivoimapelaamiseen. Hän on vahva kamppailija tasakentällisin pelattaessa ja on Liigan ehdotonta kärkipäätä aloitusympyrässä.

– Aapelin kaltaisista pelaajista on kysyntää Liigassa ja olemme erittäin tyytyväisiä, että hän haluaa jatkaa juuri meillä.

Räsänen iski viime kaudella 58 pinnat 12+23=35.

KalPalla on tällä hetkellä 16 pelaajasopimusta liigakaudelle 2022-23.