Jukurit tiedotti kotisivuillaan uusista pelaajasopimuksista. Oskars Batna jatkaa ensi kaudella mikkeliläisten hyökkäyksessä, SaiPasta kesken kauden lainalle tullut Niklas Peltomäki jatkaa ritaripaidassa myös ensi kaudella, ja maalivahtiosastoa vahvistaa Markus Ruusu.

Ranskan pääsarjasta Jukureihin lokakuussa siirtynyt Batna edusti Latviaa Pekingin olympialaisissa. Liigassa 26-vuotias kahden suunnan sentteri pelasi 31 ottelua tehopistein 2+5=7.

Vaihtelevalla vastuulla SaiPan takalinjoilla luutinut Peltomäki sai paremman roolin Jukureista. 190-senttiselle, 24-vuotiaalle puolustajalle lätkäistiin kaksivuotinen jatkospimus.

Ruusulla on takanaan tilastojen valossa epäonnistunut kausi. JYPissä 24-vuotias kassari torjui kiekkoja 88,6 prosentin varmuudella, kunnes hän siirtyi Ruotsin toiseksi korkeimmalle sarjatasolle IF Troja-Ljungbyhyn, jossa joukkue joutui karsimaan sarjapaikastaan Allsvenskanissa. 87,5:n torjuntaprosentilla länsinaapurissa kiekon tiellä ollut vuoden 2015 NHL-varaus sai Jukureilta kahden vuoden sopimuksen.