Jonne Virtasen piti siirtyä HIFK:n riveihin vuonna 2013, mutta siirto JYPistä ei lopulta koskaan toteutunut.

Pelaajauransa päättänyt hyökkääjä kommentoi asiaa vielä tänäkin päivänä varovaisesti, mutta myöntää, että olisi halunnut siirtyä helsinkiläisseuran riveihin.

– Mä olin sopinut, että tulen HIFK:hon, vaikka en ollut allekirjoittanut mitään. Sitten sinne tuli (Raimo) Summanen koutsiksi ja ”Rami” vähän sekoili siinä. Sen jälkeen JYP sanoi, että maksetaan sulle se, mitä sä haluat, Jyväskylään jäänyt Virtanen paljastaa MonsterimonniLIVE:ssä.

Kyseinen tapaus joutui tuolloin myös SM-liigan tutkittavaksi, koska HIFK tiedotti hankkineensa Virtasen samaan aikaan, kun JYP tiedotti hyökkääjän kaksivuotisesta jatkosopimuksesta. SM-liiga katsoi, että Virtanen on HIFK:n pelaaja, sillä osapuolilla oli suullinen sopimus, mutta lopulta seurat saivat sovittua asian siten, että hyökkääjä jäi JYPiin. Jyväskylässä asiat eivät kuitenkaan menneet enää seuraavalla kaudella putkeen.

– Seuraavalle kaudelle vaihtui koutsi. Pelasin puolet peleistä jollain viiden minuutin keskiarvolla ja mut ostettiin ulos, Virtanen kertoo.

Samalla hyökkääjä myöntää, että siirron kaatuminen on jäänyt kaivamaan mieltä.

– Se on jäänyt vähän harmittamaan. Mä sytyn HIFK:lle, Virtanen kehuu.