Sport-yhteisö järjesti Jonne Virtaselle ja Filip Riskalle upeat läksiäiset – pelaajilta yllättävä ja poikkeuksellinen veto matsin jälkeen

© Kuva: Liiga

Sport päätti liigakautensa tiistaina upeaan iltaan, kun se löi runkosarjassa kolmanneksi päätyneen Ilveksen 2-1. Näin vaasalaiset takasivat uransa lopettaneille Jonne Virtaselle ja Filip Riskalle upeat läksiäiset.

Ennen lopullista kruunua nähtiin upea hetki, kun Sportin voittomaalin tempaisi Riskan velipoika Erik Riska syöttäjänä nimenomaan Filip itse. Myös Virtanen oli kentällä maalin syntyhetkellä.

Pelin aikana, mutta etenkin jälkeen vaasalaisfanit osoittivat lopettaneille suosiotaan. Kuten Sportin Instagram-tilin kuvat (näet kaikki kuvat painamalla linkistä Instagramin auki) kertovat, oli tunnelma katossa. Virtanen ja Riska yllättivät, kun he menivät matsin tauottua fanikatsomoon pelivarusteet päällä pitämään puheita, antamaan yhteiskuvia, halailemaan ja niin edelleen.

Virtanen pelasi Liigassa 15 kauden ajan 626 runkosarjan ottelua ja 77 pudotuspelimatsia voittaen yhden Suomen mestaruuden. Riskan vyölle kertyi 16 kaudella 751 runkosarjapeliä, 122 pudotuspeliottelua ja kolme SM-kultaa.