TPS:n Juuso Pärssisen kohtalo säikäytti jääkiekkoväen keskiviikkona. Pelaaja sai JYP:n Jan Scotkalta kovan taklauksen jääden jään pintaan kovin tuskaisen ja liikkumattoman oloisena.

Pelaajaan oli saatu ottelun jälkeen puhekonktakti, joten pahimmilta skenaarioilta vältyttiin – onneksi. Alle 20-vuotiaiden MM-pronssimitalisti kertoi tuntemuksistaan torstaina.

– Taklaus tuli ja sitten pimeni. Siitä taklauksesta en tosiaan muista yhtään mitään, Turun yliopistollisesta keskussairaalasta tavoitettu Pärssinen kommentoi.

JYP-kippari, taklaaja Scotka osoitti tapauksen jälkeen upeaa pelisilmää. Menneet on siis paketoitu, mutta tulevaisuudesta ja askiin palaamisesta ei ole tietoa.

– Scotka kävi pyytämässä minulta anteeksi. Hän laittoi myös vielä perään viestiä ja pahoitteli tekoaan. Arvostan tätä paljon.

– Haluan vielä tässä yhteydessä kiittää kaikkia niitä lukemattoman monia ihmisiä, jotka ovat lähettäneet minulle puhelimen täydeltä viestejä. Moni on ollut huolissaan ja toivonut toipumistani. Se tuntuu älyttömän hyvältä.

TPS pelaa viikonloppuna kahdesti. Perjantaina se isännöi Pelicansia ja lauantaina tie vie Lukon vieraaksi Raumalle.

Lähde: TPS:n kotisivut.