Dallas Starsin Roope Hintz jatkoi tulikuumassa vireessä myös maanantaiyönä, kun hän latoi Washington Capitalsin reppuun kaksi maalia 3-2-voitossa.

Kun maalit olivat nuorten maailmanmestarille kauden 24:s ja 25:s, on aiempi kausikohtainen ennätys 19 häkkiä mennyt rikki jo selvästi. Pelaaja on tasaisella laskennalla yli 30 maalin tahdissa.

Toinen tähtipaitojen tähtipelaaja oli 36 torjunnan maalivahti Jake Oettinger.

– Oettinger on ollut todella hyvä ja se yksi hänen torjunta oli meidän kannalta valtava. Pelisi olisi voinut olla 3-3, Hintz kiitteli Dallas Morning Newsin mukaan.

Pelin lopussa nähtiin kova torikokous, kun Washingtonin John Carlson lensi päin laitaa Jamie Bennin kontaktin jälkeen. Tämä joutui vastaamaan tapauksen jälkeen vähemmän yllättäen Capsin Tom Wilsonille.

Myös Esa Lindell oli mukana torikokouksessa spekuloimassa Nicklas Bäckströmin kanssa ja suomalaiselta oli lähtenyt päästään kypärä.

Washington-leiristä ei tiedetty kertoa Carlsonin tilasta sen enempää.

Dallas keikkuu divisioonassaan kriittisillä paikoilla, viidennellä sijalla. Kolmos- ja nelospaikat ovat viiden pisteen päässä, mutta näistä Nashville Predators on pelannut ottelun Dallasia enemmän.