Ennen KooKoon lauantain kotiottelua Pelicansia vastaan seura julkaisi Twitterissä kuvan, jossa se kiitti kapteeniaan Alexander Bonsaksenia. Kuvan yhteydessä oli seuraava lause:

– Alexander Bonsaksen pelaa KooKoo-uransa viimeisen runkosarjaottelun kotiyleisön edessä, sillä tämä kausi tulee olemaan hänen viimeinen Suomessa ja KooKoo-paidassa.

KooKoo voitti ottelussa Pelicansin lukemin 2-1 ja varmisti pudotuspelipaikkansa. Ennen tosipelejä joukkue pelaa vielä Oulussa Kärppiä vastaan yhden ottelun. Näin ollen Bonsaksen nähdään Liiga-kentillä vielä yhden runkosarjaottelun sekä pudotuspelien verran.

35-vuotias norjalaispuolustaja nähtiin KooKoossa kaikkiaan neljän kauden ajan. Heti ensimmäisellä kaudellaan hän toimi joukkueen varakapteenina ja kolme viimeisintä sesonkia hän kantoi kapteenin C:tä rinnassaan. Tämän kauden 36 otteluun ovat kertyneet tehopisteet 1+4.

Liigassa Bonsaksen on nähty myöskin Tapparassa kausilla 2014-17, jolloin hän oli voittamassa kahta Suomen mestaruutta sekä yhtä hopeaa. Mies on pelannut Liigassa kaikkiaan 321 ottelua runkosarjassa tehoin 12+51=63 sekä 53 ottelua pudotuspeleissä pistein 1+4.

Bonsaksen on kokenut Norjan maajoukkuemies. Hänellä on vyöllään peräti kymmenet MM-kisat ja kolmet olympialaiset. Hän on Vålerengan kasvatti ja palkintokaapista löytyykin kolme Norjan mestaruutta seuran riveistä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kouvolan KooKoo

@KouvolanKooKoo
Alexander Bonsaksen @Bonsa47 pelaa KooKoo-uransa viimeisen runkosarjaottelun kotiyleisön edessä,sillä tämä kausi tulee olemaan hänen viimeinen Suomessa ja KooKoo-paidassa.

”Let’s do this Kouvola, let’s unite for playoffs! We fight together in the stands and on the ice!”🔥
#Liiga