Liigassa 15 kautta ja 626 runkosarjan ottelua tiistain mahdollinen ja todennäköinen matsi mukaan luettuna. Yksi Suomen mestaruus.

16 kautta, 751 ottelua tiistai huomioiden ja peräti kolme Suomen mestaruutta.

Siinä Sportin Jonne Virtasen ja Filip Riskan numerot tiivistetysti. Kahden upean hyökkääjän ura päättyy tiistaina kotijäällä Ilvestä vastaan.

– Jonne on kuten kaikki suuret kiekkopersoonat, ne ovat haasteellisia. Riskalla on kolme Suomen mestaruutta muutamasta eri seurasta, iso vaasalainen kiekkopersoona, Dufva aloitti Liigan nettisivuilla julkaistussa lehdistötilaisuudessa.

Sitten hän esitti halunsa.

– Haluan ikimuistoiset jäähyväiset pojille, he ovat ansainneet ne.

Virtasen ja Riskan viimeiset liigakaudet ovat olleet todella haastavia koronavirusarjen takia – haastavia ajat ovat toki olleet jokaiselle muullekin.

– Olen monta vuotta valmentanut, mutta nämä kaksi koronakautta ovat olleet erittäin haastavia kaikin puolin. Ei pelkästään minulle, vaan kaikille kiekkoihmisille.

– Jos tästä selvitään ehjin nahoin ja palataan tulevina kausina normaaliin, niin kaikkien kannattaa nostaa hattua ja kätellä toisiaan. Tässä on otettu miehistä, miksei naisistakin mittaa.

Liigan runkosarja päättyy maanantain ja tiistain aikana. Tänään pelataan yksi ottelu, HIFK-Lukko.