Tiedättekö, mitä yhteistä on päivämäärillä 7.11., 17.11., 30.11. ja 7.1.?

Päivät, jolloin Arizona Coyotes on venynyt tällä kaudella suoriin voittoihin NHL-kaukaloissa. Niitä on ihan oikeasti siis neljä kappaletta, ja voittoja tilillä on kaikkiaan seitsemän.

Kojoottipaitojen kauhea kurimus jatkui myös sunnuntaiyönä, jolloin Nashville Predators antoi Coyotesille märkää rättiä naamalle 4-2-voitolla. Toisen ja neljännen osuman syöttäneet Eeli Tolvanen ja Mikael Granlund olivat osana kaatamassa 33 ottelusta vain 17 pinnaa saalistanutta joukkuetta.

Suomalaishyökkääjien lisäksi valokeilaan nousi taas kerran kovaan kiekkotulitukseen joutunut Juuse Saros. Nyt tilille kirjattiin 38 torjuntaa.

– Mielestäni yksi ongelmista on se, miten aloitamme pelit. Emme pelanneet ensimmäisessä erässä hyvin. Osoitimme kyllä luonnettakin, Arizonan valmentaja Andre Tourigny pyöritteli taalaliigan nettisivuilla.

Nashville nousi voitolla läntisen konferenssin kärkeen, Arizona taapertaa hännillä. Kautta ei ole pelattu vielä edes puolia, mutta joukkueen kauden uskaltanee julistaa näin julkisestikin päättyvän runkosarjaan.

Los Angeles Kings on kerännyt konferenssin joukkueista pisteitä kahdeksanneksi eniten, ja tuohon Arizonalla on matkaa jo 22 pistettä.

LUE SUNNUNTAIAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:
NHL:n ykkösvaraus jäi monttu auki tuijottamaan valotaululle: Tätä Joonas Korpisalon torjuntaa ihastellaan NHL-piireissä – ”Henkeäsalpaava”

No voi rähmän rähmä sentään: Ruotsalaispelaaja teki NHL:ssä karun ja puhtaan oman maalin – omiin osuneen johtoasema suli katkerasti tappioksi