Columbus Blue Jacketsin suomalaisvahti Joonas Korpisalo nousi framille sunnuntaiyönä joukkueensa New Jersey Devils -ottelussa. Molari otti 27 torjuntaa ottelussa, jonka sinitakit voittivat 4-3.

Yksi, suorastaan tähtitieteellinen torjunta nousi ottelussa pinnalle. Devils pelasi toisen erän lopussa ylivoimalla hakien johtomaalia, ja NHL:n kesän 2017 ykköskierroksen ykkösvaraus Nico Hischier pääsi tempaisemaan kiekon poikittaisyötöstä kohti Korpisalon veräjää.

Sveitsiläispelaaja jäi tilanteessa kuitenkin monien yllätykseksi telineisiin, kun Korpisalo venytti räpylänsä jostain ihmeestä eteen. Hischier katseli tilanteen jälkeen valotaululle hölmistyneenä, Blue Jackets -pelaajat sekä yleisö puolestaan osoittivat suosiotaan vahdille.

NHL

@NHL
J😳🤯NAS KORPISALO.

– Henkeäsalpaava torjunta, NHL otsikoi twiittinsä kopista.

Ottelussa yhden jäähynkin ottanut Korpisalo valittiin matsin kolmostähdeksi. Vahti on pelannut tänä vuonna kolme ottelua, mutta ennen tätä esimerkiksi kaksi viimeisintä matsia kertyivät tilille marras- ja joulukuun aikana terveyshuolien takia.

Suomalaisen torjuntaprosentti on 12 pelin jälkeen 88,6.

LUE SUNNUNTAIAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:
No voi rähmän rähmä sentään: Ruotsalaispelaaja teki NHL:ssä karun ja puhtaan oman maalin – omiin osuneen johtoasema suli katkerasti tappioksi